De laserpointer voor de opnamepositie

Laserpointer kopen

De laserpointer voor de opnamepositie

Full Description


De laserpointer blijft zeer veilig aan de rail tijdens en tussen sessies. (Ik hou de groene laserpointer aan als ik het geweer vervoeren en opslaan). Eens nudged, blijft het op zijn plaats zonder te drijven in mijn ervaring. Ik heb oorspronkelijk een scathing review van dit product geschreven. Ik heb uiteindelijk een geheel andere eenheid uitgewisseld en ontvangen. Mijn uitgewisselde eenheid had alle functionaliteit en eigenschappen zoals beschreven. Ik ben geen competitie shooter, ik heb gewoon plezier, dus dit past prima in mijn behoeften. Ik voerde ze allemaal omhoog. Ik lees beide manieren over als je dat zo of niet doet. Ik heb het zelfs aan de zijkant op mijn handbescherming gemonteerd. Misschien een beetje hoog, maar dicht genoeg om een ??yote te doden. Het heeft in mijn twee reeksreizen nul goed voor mij gehouden. De tweede reis heeft een probleem gehad waarbij de “on” -positie verschuift naar _between_ de switch detents; het thuis te halen en de batterij uit te pakken en het terug te zetten en gewoon over het algemeen te bellen met het probleem het probleem (voor nu althans).

Het reticle verscheen weer, maar rechts naar rechts. Ik ben ervan uitgegaan dat het verwijderen van de batterij op een of andere manier de laserpointer heeft gereset, en ik heb het gelaagd en nog drie ronden voorbereid om het proces van inzicht te herstarten. Als je aan deze denk bent, zou ik zeggen dat je het moet doen. Sommigen hebben gezegd dat het glas is uitgeklapt, hoewel ik dit probleem niet heb gehad. Niet zo na het tweede schot, toen mijn gereedschap verdween. Gelukkig was ik gekomen en de batterij vervangen met een gloednieuwe.

Ik was op het punt om het terug te keren maar besloot eerst een beetje onderzoek te doen. Ik struikelde over een video en zei dat het buiten zou komen. De lens op de sterke 500mW laser pointer heeft het licht aan de voorzijde nodig om de reticles goed weer te geven. Dus ik nam het buiten en liep, helder en fris. Maar buiten werkt het goed! Ik moet er nog mee schieten. Ik hoop dat het prima zal presteren. Dus wat doe ik, sta op en zie wie het is, als ze snel weggaan, open ik de deur omdat het de mailman is? Het was makkelijk te kalibreren en houdt het goed met de borgschroef. Ik zou niet aarzelen om een ??ander te kopen.

Toen ik de trekker trok op de derde ronde, viel het glas uit de krachtige laserpointer. Dus ik gebruik deze doelstelling en warmte-opname. Ik moet eerlijk zijn. Het is niet als een rode stip waar het in het midden blijft, en u plaatst de stip erop. Het beweegt met je hoofd. Maar zodra je de stip voor je doel kijkt, merk je dat het op het doel blijft terwijl je je hoofd beweegt. Zo kijk je naar je doel en trek je geweer naar je schietpositie of oog. Ik ben er nooit gekomen. Ik kan het gedurende de dag zien, of zet het omlaag voor low light shooting. Als ik het voor persoonlijke bescherming zou gebruiken, laten we eerlijk zijn. Als iemand in mijn huis was en ik gebruikte mijn AR voor verdediging (geen goede keuze voor de buurt). Ik weet zeker dat ik iemand kon raken als ik dat nodig had. Echter, ik plan er nooit op dat gebeurt. Het zit in mijn buitenkant, dus ik zou mijn pistool gebruiken dat op mijn nachtkastje staat. Ik woon niet in een gebied waar de gewapende pauze in is geweest, voor altijd.

De laserpointer was makkelijk aan te zetten en ongelooflijk krachtig bij iets meer dan 2. De verschillende opties voor reticle a waren voor het grootste deel ook makkelijk te zien bij lagere intensiteiten. Ik had een observatiesysteem nodig voor mijn AR, maar de financiën eisten dat ik goedkoop zou gaan (ja, dat weet ik, dat betekent ‘goedkoop’). Op mijn leeftijd (ergens aan de andere kant van 60) en gezichtsvermogen (corrigerende lenzen brengen het om ongeveer 20/30), dat gaat prima. Het wisselen tussen rood en groen heeft geen invloed op de impact, en heeft ook niet tussen de vier reticles gewisseld. U kunt de prijs en de nauwkeurigheid niet verslaan. In eerste instantie heb ik hoge verwachtingen voor dit ding. Het voelde als een fatsoenlijk gebouwde eenheid. Sommigen zeggen dat het niet zichtbaar zou zijn en anderen zeiden dat het goed was. Zo heb ik het aan mijn AR gemonteerd en in eerste instantie gezien met een lasermodule om ronden op te slaan. Toen ik begon te schieten is het geweer als alles verkeerd ging. Bij het tweede schot had de stip gesprongen.

lasermodule

Geen misbruik, ik zorg goed voor mijn spullen. Toen ik op een dag uit de buurt was, had ik al 25 schelpen afgeschoten en nadat ik een schot had genomen, een andere ronde geladen en de pistool naar hem teruggevoerd, was er geen spat. Er was ook nog een andere kraak aan de linkerkant. De batterij was niet dood, dus wat interne onderdelen moeten hebben gebroken van dat laatste schot. Deze lasermodule kan de terugslag niet weerstaan ??en kracht van een shotgun drijven als dit uw plan is .. Ik stel voor om een ??nieuw plan op te stellen. Je krijgt in dit geval wat je betaalt. Ik heb het voornamelijk gebruikt voor klei duiven schieten, maar uiteindelijk heb ik gemerkt een barst in het glas aan de rechterkant. Bij het 5e schot was het glas uit de eenheid gevallen. Ik gebruikte standaard ammunitie van de lokale buitenwinkel, zodat we het niet kunnen krijt tot een aantal warme ladingen via handbelasting. De uitgangsstroomcontrole voor de retikels is voor elke instelling afgesloten – en tussen elk gaat het bereik uit.

https://laserpen.page4.com/52.html

 Contact No.

55567323441

Category


Leave a Reply