De laser pointer met de onderste rail

Koop een laserpointer

De laser pointer met de onderste rail

Full Description


Ik heb nog nooit een herziening van een blauwe laser pointer op hier. Dus dit zegt iets over het product. Gemakkelijk te zien in, wordt geleverd met alle tools die je nodig hebt en een extra set van batterijen. De laser is zeer helder en gaat zo ver als het pakket adverteert. Sterk aanbevelen voor iemand die niet op zoek naar honderden dollars te betalen. Deze heeft ook de montagerail op de top om een laser pointer monteren. Ik zal opnieuw kopen. De duurdere item zou niet goed zetel en zou verschuiven bij het rekken. Dus kocht ik een ander te zetten op mijn karabijn. Ik heb het op een compacte Home Defense pistool en hopen te geven een snel proberen. Ik hou van ondersteunende veteraan bedrijven en hopen binnenkort om meer te bestellen.

Ik ben meer dan tevreden met deze laser pointer. Als u op zoek bent naar een betaalbaar en goedkoop item voor uw xD 9mm Springfield Gun, dit is de laser die u nodig hebt. Ik kreeg mijn pakket vandaag zeer verrast door de opgewaardeerd 2 daagse verzending van de blauwe laser pointer en is zeer helder en compact ook de hardware lijkt te zijn top notch kwaliteit materiaal alle plussen in mijn boek ook de verkoper nam de tijd om persoonlijk de hand schrijven me brief exp lag een beetje over zijn achtergrond en bedanken me voor de aankoop van dit product vijf sterren de hele weg zou ik zeker kopen van deze verkoper weer. Ik kocht dit hoofdzakelijk te werken in combinatie met droge brand opleiding en werkt geweldig voor. Toegevoegd plus was de handgeschreven dank u brief van Jake.

De activerings knoop is achter het apparaat in plaats van aan de kant wat betekent dat als u het dichter aan de trekkers wacht dan de dikte van uw vinger monteert, u niet het kunnen aanzetten. Ik pakte dit op als ik was op zoek naar een rode laser pointer voor mijn huis verdediging vuurwapen. Ook de aanpassing schroeven zijn niet strak gehouden op alle. Na een paar hobbels, verliest het de nul. Ik heb geprobeerd met behulp van een thread Lock, die een beetje geholpen. Ten slotte, de laser diafragma is niet in het midden van het apparaat, wat betekent dat de rode laser zal worden uit het midden. Ik kocht vier van deze te zetten op mijn neef BB geweren die rails hebben. Een rode stip op een ongewenste bezoekers borst zou kunnen helpen de situatie onschadelijk te maken om 2 uur. Het past mijn pistolen en lange geweren. De laser is helder en zichtbaar in mijn kelder. Het is meer substantiële dan ik had verwacht voor 17 dollar. Ik heb geen kans gehad om nog te testen met levende munitie. Ik zal het met op volgende waaier reis nemen. Zodra ik meer weet zal ik proberen om deze Review Update.

De laser pointer is zeer compact, gemaakt van metaal, en extreem hoge kwaliteit. Ik kon niet gevraagd om een betere ervaring. Ik blijf dit veld te testen en ik heb niet gehad om het zicht in weer, zelfs na 300 rondes. Het past perfect op de kleine voorste Picatinny spoor op mijn Taurus Millennium G2 9mm. Ik vind dat het de afneembare Picatinny spoor voor de optie om een lichte, Fore-grip of wat je ziet fit. Ik installeerde het op een Crossman waakzaam op de bodemrail. Niet de beste locatie, maar ik wilde de mogelijkheid van het gebruik van de open bezienswaardigheden. Met de laser op de bodem, de hoogteaanpassing was moeilijk in te stellen. Ik weet zeker dat het alleen mij. Ik heb een laser boring gezicht op de weg.

Ik bestelde dit apparaat in de eerste plaats vanwege zijn compacte formaat, functies, en natuurlijk, prijs. Ik was zeer aangenaam verrast over hoe snel het aankwam en de “persoonlijke touch” van een schriftelijke nota in het pakket. Ik heb altijd gezegd dat ik liever zaken doen met mensen dan met “bedrijven”. Het is de perfecte grootte voor zeer kleine pistolen zoals de Ruger SR22. Het is ideaal voor een linkshandige schutter om de op knoop met hun linker wijsvinger te openen, echter, right-handed schutters behoefte om over met hun linker duim te bereiken om de laser aan te zetten. Zonder twijfel dit 5000mW laser pointer zal goed werken op Airsoft en 22-kaliber toepassingen. Ik ben niet zeker van de prestaties op 9mm en hogere pistolen. Eenmaal geïnstalleerd, het aanpassen van de aanblik is net zo eenvoudig. Er is een kleine schroef voor de wind en een andere voor elevatie.

5000mW laser pointer

De laser behuizing lijkt zeer stevig gebouwd. Het monteren van de kleine horloge-stijl batterijen in het compartiment was een beetje kieskeurig; Er is een punt waar je draai de batterij behuizing te veel waardoor de 5000mW blauwe laser uit te schakelen, backing het uit iets draait hem weer aan. Het is een luide “Klik” die zou kunnen worden te storend/storend als de resterende verkapte is de bedoeling. Globaal werkt het zoals verwacht, is goed-gemaakt, en is een kwaliteits aankoop voor de prijs. Niet het geval is, deze laser aanwijzer is niet eens geschikt voor een kinderen waterpistool; veel minder een ander soort geweer bij het hebben van die extra laag als nauwkeurigheid telt. Nee, ik wil geen restitutie of vervanging. Ik neem mijn geld elders. De bevestigingspunt is een enkele bout ontwerp dat verdubbelt als de borgpen te houden het veilig om uw vuurwapen.

http://gpin.com/pin/15550/krachtige-3000mw-blauwe-laserpen-24897

http://www.clickbihar.com/bihar-ads-17929/hoe-te-een-krachtige-laserpen-kopen.html

 Contact No.

5552332423423

Category


Leave a Reply