Batterij Asus g750jw

Batterij Asus g750jw

Batterij Asus g750jw

Full Description


waar moet ik op letten bij de aankoop van een nieuwe laptop adapter?

Bij de aankoop van een nieuwe laptop adapter moet u letten op de spanning, op de stroom en de plug. Allereerst dient de outspanning (Volt) overeen te stemmen met het apparaat. Laptops werken op een spanning tussen 18 en 20 Volt. Indien de laptop adapter een te lage spanning heeft, zal de laptop vaak niet werken en is dit slecht voor de accu. Een te hoge spanning van de laptop adapter is vaak fataal voor de laptop en vaak ook voor de laptop lader. Een afwijking in het voltage van 5% (dus 5% hoger of 5% lager) wordt voor een laptop over het algemeen gezien als normaal.

Is uw datakabel gebroken of versleten of werkt hij gewoon niet meer? Bestel dan snel een nieuwe netadapter.
Accu-pc.nl biedt ASUS adapter van hoogste kwaliteit.
Elke ASUS Laptop-oplader in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties.
Werk productief met de ASUS Slim AC-adapter, die uw ASUS notebook of Ultrabook van stroom voorziet. De ideale netadapter voor mobiele gebruikers.

Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste ASUS Laptop Adapter, neem dan contact met ons op.
Nieuw en lage prijs ASUS A31-N56 laptop accu. Deze ASUS A31-N56 10.8V 5200mAh accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De asus accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Hoe levensduur van de ASUS FA180PM111 ADP-180MB laptop adapters te verlengen ?

1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma’s of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.

2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de ASUS FA180PM111 ADP-180MB laptop adapter.

3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de adapter ASUS FA180PM111 ADP-180MB en de laptop zelf.

4. Laat de ASUS FA180PM111 ADP-180MB laptop adapter niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5. Bewaar de ASUS FA180PM111 ADP-180MB laptop adapters op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

Slecht of schadelijk voor je laptop adapters:

1. Laat de laptop niet in de zon liggen.
2. Zorg ervoor dat de plek waar je je laptop opbergt niet te koud of te warm is.
3. Gebruik waar het kan zoveel zo veel mogelijk netstroom, dus met stroomkabel. Dit verlengt de levensduur van je laptopbatterij aanzienlijk.
4. Laad de batterij niet op als hij nog half vol is maar wacht juist tot hij bijna helemaal leeg is. Dit is beter voor de accu.
5. Leg een batterij nooit op een harde schijf, externe harde schijf of luidspreker van je radio.
6. Zorg er voor dat de luchtopeningen van je laptop niet dichtzitten of geblokkeerd zijn.

 

 Contact No.

665847125


Leave a Reply